Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Προφίλ εταιρείας

Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd
Πληροφορίες εταιρείας

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

είδος επιχείρησης:

Κατασκευαστής

Εμπορικές μάρκες:

BR

Αριθμός εργαζομένων

100~118

Ετήσιες πωλήσεις

8000000-10000000

Έτος ίδρυσης

2008

Εξαγωγικές π.κ.:

70% - 80%

Εισαγωγή

Η εταιρεία Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd

 

είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται σε εξοπλισμό φωτισμού σκηνής, συστήματα ελέγχου φωτισμού κλπ. ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες.Η εταιρεία βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη της Xinhua, περιοχή Huadu, πόλη Guangzhou.

Από την ίδρυσή της, τα προϊόντα της Bright Lighting® έχουν τοποθετηθεί στον επαγγελματικό φωτισμό σκηνής μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας.και ολοκληρωμένα προϊόντα, ενώ συνεχώς επιδιώκουμε την καλύτερη ποιότητα, δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην υγιή ανάπτυξη της επιχείρησης.

Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Το 2015, το Bright Lighting stage πέρασε την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001 και την πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001,Ταχύτατη πρόοδος προς το στόχο της εταιρικής τυποποίησης και τυποποίησης!

Το Bright Lighting Product καλύπτει πέντε μεγάλους κλάδους της βιομηχανίας: λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές μονάδες, θεατρικούς χώρους, πολιτιστικό τουρισμό, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα και θεατρικές τέχνες και ψυχαγωγία.

 

Με προηγμένη τεχνολογία, εξαιρετική ποιότητα, σταθερή απόδοση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών,

Το Bright Lighting έχει λάβει αναγνώριση στην αγορά, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για όλα τα θέατρα και τις μεγάλες παραστάσεις.

Η Bright Lighting ακολουθεί την εταιρική φιλοσοφία της επιβίωσης της ποιότητας και της καινοτόμου ανάπτυξης.Ενισχύει συνεχώς τις ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας και επιστημονικής καινοτομίας, επιδιώκει την αριστεία και ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων και παρέχει στους εταίρους προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και τεχνικές λύσεις.

 

Υπηρεσία

Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

1Προσαρμογή προϊόντος: Σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη να παρέχει εξατομικευμένο σχεδιασμό προϊόντος φωτισμού σκηνής και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

 

2Διεθνής μεταφορά εφοδιαστικών: Διευθύνει τη μεταφορά εφοδιαστικών προϊόντων σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στους προορισμούς τους.

 

3Τεχνική υποστήριξη: παροχή τεχνικών συμβουλών, καθοδήγησης εγκατάστασης και υπηρεσιών υποστήριξης συντήρησης μετά την πώληση.

 

4.Εμφάνιση προϊόντων και κατάρτιση: Οργάνωση εμφάνισης προϊόντων και κατάρτιση χρήσης για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν πλήρως τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τις μεθόδους λειτουργίας.

 

5Υπηρεσία μετά την πώληση: Παροχή υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας και συντήρησης μετά την πώληση για τη διασφάλιση μακροπρόθεσμης ικανοποίησης των πελατών.

 

6.Επαγγελματική συμβουλευτική: Να μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις και τάσεις της διεθνούς βιομηχανίας φωτισμού σκηνών και να παρέχουν στους πελάτες επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλευτικής στον κλάδο.

 

7Ανάλυση της ζήτησης των πελατών: Ανάλυση των ειδικών αναγκών των πελατών και παροχή αντίστοιχων λύσεων και προτάσεων.

 

8Προμήθεια εξαρτημάτων προϊόντων: Παροχή εξαρτημάτων φωτισμού σκηνής και σχετικού εξοπλισμού για την κάλυψη του πλήρους φάσματος των αναγκών των πελατών.

 

9.Υποστήριξη πιστοποίησης προσόντων: Βοήθεια στους πελάτες για την ολοκλήρωση της σχετικής πιστοποίησης και της επιθεώρησης συμμόρφωσης με τα πρότυπα των προϊόντων, προκειμένου να εισέλθουν με επιτυχία στην διεθνή αγορά.

 

10.Υποστήριξη μάρκετινγκ: Συνεργαία ανάπτυξη σχεδίων μάρκετινγκ με τους πελάτες, παροχή προώθησης της μάρκας και υποστήριξη μάρκετινγκ και επέκταση της ευαισθητοποίησης και της επιρροής των προϊόντων στις ξένες αγορές.

Ιστορία

Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Από την ίδρυσή της το 2008, η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση υψηλής ποιότητας εξοπλισμού φωτισμού σκηνής εξαγωγής.Πάντα ακολουθούσαμε τη φιλοσοφία της καινοτομίας., ποιότητα και ικανοποίηση του πελάτη πρώτα, και έχουν γίνει ένας αξιόπιστος εταίρος για πολλούς επαγγελματίες αγοραστές εξοπλισμού οπτικής σκηνής.
Στα πρώτα στάδια της εταιρείας, ήταν κυρίως αφιερωμένη στην τεχνολογική έρευνα και ανάπτυξη και την καινοτομία των προϊόντων.Έχουμε λανσάρει με επιτυχία μια σειρά από προϊόντα φωτισμού σκηνής που οδηγούν στον κλάδο., όπως ο φωτισμός LED, οι κινητοί προβολείς, τα συστήματα ελέγχου φωτισμού κλπ. Αυτά τα προϊόντα έχουν λάβει ευρεία επαίνεση και αναγνώριση στις εγχώριες και ξένες αγορές.
Καθώς η εταιρεία συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται, έχουμε σταδιακά δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα παραγωγής και δίκτυο μάρκετινγκ και πωλήσεων,και να συνεχίσει να ενισχύει τις σχέσεις συνεργασίας με τους διεθνείς εταίρουςΤα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες και περιοχές, όπως η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Μέση Ανατολή, και κατέχουν σημαντική θέση στην διεθνή αγορά φωτισμού σκηνής.
Εκτός από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, δίνουμε επίσης μεγάλη σημασία στην εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη μετά την πώληση.Η εταιρεία βάζει πάντα τα συμφέροντα των πελατών πρώτα και είναι αφοσιωμένη στην παροχή στους πελάτες προσαρμοσμένων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε περισσότερη αξία και απόδοση για τους πελάτες μας με το εταιρικό πνεύμα της "καινοτομίας οδηγεί το μέλλον, η ποιότητα κερδίζει την εμπιστοσύνη".
Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε τον εαυτό μας στην τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, βελτιώνοντας συνεχώς την κεντρική ανταγωνιστικότητα της εταιρείας,και να συμβάλει περισσότερο στην ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας φωτισμού σκηνής.

Our Team

Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Guangzhou Bright Electronic Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Κινούμενο επικεφαλής φως Προμηθευτής. 2024 prostage-lighting.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.